Vattenmelon med fetaost och mynta. Foto: Ulrika PousetteHoppas allt är bra i sommarvärmen. Om du inte har testat den här kombinationen – vattenmelon och fetaost, så gör det eller gör det igen. Jag älskar kombinationen och det bästa man kan stoppa i sig en varm sommardag. Vätska från melonen och sälta från fetaosten. Så gott! Här har jag gjort snittar som jag toppat med myntablad som också passar utmärkt till. Basilikablad är också gott. I väntan på maten eller som mellanmål är dessa perfekta att bjuda på. Men givetvis kan du blanda ner allt i en sommarsallad med andra grönsaker.Önskar er alla en fin tisdag!Vattenmelon med fetaostFräscht och gott i sommarvärmen.10 portionerTid: 20 minuter½ vattenmelon300 g fetaostmyntakvistarGör så här1. Skiva vattenmelonen. Skär bort skalet och skär skivorna i trekanter.2. Skär osten i bitar och lägg en bit på varje melon. Lägg på myntakvistar och fäst med tandpetare.