[caption id="attachment_3425" align="alignnone" width="700"] Go'kvälls nya studio.[/caption] I går var första gången jag var i den nya studion i Go'kväll. Det är svårt att föreställa sig hur det ser ut i verkligheten när man bara sett det i rutan. Men jag var nöjd med det nya köket mycket bättre än det gamla. Men det tar väl några gånger innan man lär sig var alla saker och råvaror står. Jag blev lite vimsig och ibland sprang jag runt och hittade inte allt. Sedan glömde jag grädden i soppan. Tror att det beror på att jag sällan har grädde i fisksoppa, men den här gången hade jag ju gjort receptet med grädde. Det rundar av smaken och gör soppan lite godare. Om ni missade att titta på programmet kan ni göra det här. Programmet innehåller också mycket musik. Peo Thyrén från rockbandet Noice och Per Sinding-Larsen är gäster i studion. Fiskblock på menyn Fiskblock låter inte så kul men det går faktiskt att få till goda rätter som räcker till 4 portioner av ett enda fiskblock. Nedan hittar du länkar till recepten. [caption id="attachment_3427" align="alignnone" width="700"] Torskbiffar med gröna ärter.[/caption] Den här gången smaksatte jag fiskbiffarna med citron och dill, det blir fantastiskt gott. Till gör jag en god basilikasås och sedan är det gott att servera till potatis, potatismos eller bulgur. Men själv älskar jag att äta dem kalla på knäckebröd. Receptet på torskbiffarna hittar du här. [caption id="attachment_3428" align="alignnone" width="700"] Fisksoppa med doft av saffran, tomat och dill.[/caption] Jag älskar fisksoppa och tycker det är bästa bjudmaten också. Gör klart basen och sedan är det bara att värma upp soppan och lägga i fisken strax före serveringen. Vill man göra det lite extra festligt är det gott att även tillsätta räkor och musslor. Den här gången har jag rundat av med grädde som mjukar upp smakerna och gör det så gott. Recepetet på fisksoppan hittar du här. [caption id="attachment_3429" align="alignnone" width="700"] Torsk med senapstäcke, kapris och persilja.[/caption] Senap och kapris är klassiska smaker till fisk och det här är en ovanligt enkel rätt som du snabbt svänger ihop. Torsken serveras med ett fräs av spenat, lök och kikärter som jag tycker passade väldigt bra till fisken med senapstäcket. Receptet på torsken med senapstäcke, kapris och persilja hittar du här.