[caption id="attachment_4404" align="alignnone" width="1024"] Mangoglass – läcker och supersnabb dessert. Foto: David Back[/caption] Supersnabb dessert Fräsch och supergod dessert gör du klar på 10 minuter. Ja, det kan inte vara enklare och ändå ser den festlig ut. Perfekt som påskdessert som också blir läckert gul. Servera gärna i glas. Glassen är helt glutenfri och vill du ha det glutenfritt kan du välja glutenfria skorpor eller kakor. Snabb mangoglass 6 portioner Tid: 10 minuter 12 italienska mandelskorpor 2 paket fryst mango à 225 g 1 dl florsocker 1 burk naturell kesella, 10 % Tillbehör 3 passionsfrukter 150 g hallon Gör så här 1. Krossa mandelskorporna grovt i mortel eller bryt dem i mindre bitar. Fördela dem i glas eller portionsskålar. 2. Kör de frysta mangobitarna med florsocker tills de är finfördelade. Tillsätt kesellan och kör till en slät glass. Smaka av om det behövs mer socker. 3. Portionera den direkt i glasen. Halvera passionsfrukten och gröp ur kärnorna över glassen. Garnera med hallonen och servera genast. Här hittar du en annan supersnabb dessert som också passar till påsk.