[caption id="attachment_2088" align="alignnone" width="700"] Kycklingbiffar nästan som Wallenbergare.[/caption] I går kväll blev det saftiga kycklingbiffar till middag nästan som Wallenbergare. För när jag rusade in i min lilla närbutik och såg att de hade kycklingfärs till extrapris och jag visste att det fanns en skvätt grädde i kylen kom jag på att jag skulle göra kycklingwallenbergare. Det var så länge sedan jag gjorde det. Det blir saftiga och mycket goda. Minns att barnen var väldigt förtjusta i dem. Dessutom går de snabbt att göra. Tänk bara på att biffarna måste vara helt genomstekta. Mitt tips är att starta med att skala potatis och skär dem i bitar så går det fort att göra potatismos om du vill servera det till. Men biffarna är också perfekta att servera som kycklingburgare i bröd. Här kommer mitt recept: Kycklingwallenbergare 4 portioner 500 g kycklingfärs 1 ½ tsk salt nymald svartpeppar 1 dl vispgrädde 4 äggulor smör till stekning Tillbehör potatismos ärter lingon Gör så här 1.Blanda färs, salt och nymald svartpeppar. Tillsätt grädde och äggulor. Rör samman tills färsen håller ihop. Forma 4 biffar. 2. Hetta upp smöret i en stor stekpanna. Stek sedan biffarna cirka 5 minuter på var sida. Kontrollera att de är genomstekta. 3. Servera med potatismos, ärter och rårörda lingon.