[caption id="attachment_1733" align="alignnone" width="700"] Recept: Maud OnnermarkFoto: Pepe Studio[/caption] Pastarullar med mozzarella och skinka 4 portioner 1 paket färska lasagneplattor, 250 g 1 burk färdig tomatsås, ca 500 g 12 skivor rökt skinka 3 mozzarellaostar à 125 g 1 kruka basilika 2 dl riven ost lagrad ost Tillbehör Blandad sallad Gör så här 1. Sätt ugnen på 200°. 2. Hacka hälften av basilikabladen och blanda med tomatsåsen. Häll en bottenskyla av såsen i en ugnssäker form. 3. Lägg en skinkskiva på varje lasagneplatta. Skär osten i stavar, en ost ska räcka till 4 plattor. 4. Rulla ihop lasagneplattorna och lägg dem i formen. Häll på resten av såsen. Strö över osten. 5. Gratinera mitt i ugnen 20–25 minuter. Strö över basilikablad. Servera med en sallad.