[caption id="attachment_7299" align="alignnone" width="1024"] Pannkaksrulle med räkor och rökt lax. Perfekt förrätt eller lunchrätt.[/caption] Om ni missade Go'kväll i onsdags så hittar ni länkar till recepten här nedan. Ni kan också se hur jag gjorde i filmklipp från sändningen. Länkar hittar du nedan. Jag gjorde pannkaksrullar, en som jag serverar kall med räk- och laxfyllning. Den är perfekt som förrätt eller lunchrätt och räcker till många. Den andra serverar jag varm med en god svampstuvning. För lite extra god smak så tillsätter jag 2 msk portvin eller sherry i stuvningen. Den serveras varm och med gratinerad ost på toppen. Blir supergott. I sändningen så fastnade pannkakan lite i papperet, vilket den inte hade gjort när jag testade tidigare. Förargligt. Men du kan alltid smörja bakplåtspapperet innan du häller i smeten. Se också till att lossa papperet innan du ska rulla ihop den. Men släng inte papperet utan använd det till att rulla ihop pannkakan. Vill det inte lossna trots att du smort papperet kan du pensla med kallt vatten utanpå papperet precis som man gör vid rulltårtsbak. [caption id="attachment_7300" align="alignnone" width="1024"] Pannkaksrulle med svampstuvning och ost.[/caption] Här hittar du receptet på pannkaksrullen med räk- och laxfyllning. Här hittar du receptet på pannkaksrullen med svamp.