Sista gången jag lämnar Aller som anställd. Foto: Sophia GenitzFör er som inte är inne på de sociala kanalerna, så kan jag berätta att jag har slutat på Aller Media och Matmagasinet. Nu är jag frilans i min egen firma, Maud Onnermarks mat & media. Jag kommer inte att sluta jobba. utan fortsätter i SVT, här på bloggen och att instagramma här. Det har varit en omtumlande vecka, efter 14 år på Aller Media lämnar jag nu företaget som anställd. Det känns jättekonstigt och jag tror inte att jag har fatttat det ännu. Det har varit fantastiskt roliga år med så många fina kollegor, och det är mycket som har hänt på dessa år. Jag flyttade ner till Helsingborg 2011 för att ta vara chefredaktör på Matmagasinet och så småningom flyttade Aller till Malmö. Jag flyttade också till Malmö. Sedan kom pandemin och vi satt hemma och jobbade och sågs via skärmar och då kunde jag lika gärna flytta tillbaks till Stockholm. Jag har haft världens roligast jobb och alltid fått arbeta med så proffsiga och trevliga kollegor och verkligen trivts. Men nu kände att det är dags att lämna över och jag kan få äga min tid. Som sagt så kommer jag fortsätta att blogga på Femina och jobba med SVT (senast i går som ni kan se här) och även instagramkontot fortsätter. Så jag hoppas att ni kommer fortsätta att följa mig. Bubbel och fint omslag som kollegorna satt ihop. Mitt sista omslag av påhittiga kollegor som är vana att sätta rubriker. Jag känner hedrad som fått ett så fint omslag. Foto: Christina Uhlin Elin Grube förlagets vinexepert häller upp bubbel och till det bjöds det läckra ostar från Arla Unika, god chark och annat gott.Jag är innerligt tacksam och så glad över alla fina ord som östes över mig i går. En riktig egoboost. Nu kan jag aldrig sluta att jobba helt. Tack alla fina kollegor, läsare och följare. Lyssnar till fina ord från chefen. Foto: Petra BrandPå onsdagen var det dags att packa väskan och åka upp till Umeå för Go'kväll och där är det alltid fullt upp hela dagen med förberdelserna inför direktsändningen. Så jag har helt enkelt inte haft tid med så mycket annat.Därför blir det ingen helgmeny i dag som det brukar bli på torsdagar, men jag lovar att det kommer bli en extra lättlagad helgmeny i morgon fredag. Matmagasinet lämnar jag över till Anncharlotte Jägberg och Petra Brand fortsätter som AD, Elin Grube och Sophia Genitz kommer också göra sidor i Matmagasinet. Hör står Anncharlotte och jag på den härliga terassen på Humlegårdsgatan. Jag kommer förutom att sakna alla kollegor även sakna att sitta här uppe och äta lunch eller festmingla med kollegorna. Det är en fantastisk utsikt över takåsarna.