[caption id="attachment_2629" align="alignnone" width="700"] Helenas nyttiga och supergoda choklabollar utan socker.[/caption] I dag är jag tillbaka till vardagen och jobbet i Skåne. Det känns roligt och bra att börja jobba och träffa arbetskamraterna. Nu jobbar vi för fullt med vårt påsknummer och det är härligt för då vet vi att nu går vi mot ljusare tider och fräsch vår. När jag klev av tåget i Malmö i morse märkte jag också att det hade blivit så mycket ljusare än det var före jul när jag lämnade Skåne. Nyttigt fika Jag har verkligen ätit mycket och fikat under helgerna, så nu känns det som att det är dags att det är dags att dra ner på det söta. Så jag hade bestämt att inte nalla på chokladen som var kvar sedan jul. Men Helena som är redaktör på Matmagasinet hade med sig en överraskning till eftermiddagskaffet. Hon bjöd på sina egna nyttiga chokladbollar som var supergoda. De piggade upp kan jag lova. Ni måste testa själva, här kommer Helenas recept. Nyttiga chokladbollar - recept 10–12 stycken 8 stora dadlar 2 1/2 msk kakao 1 krm salt ca 2 msk starkt kaffe 1–2 msk kokosolja 1/2 dl havrekli +1/2 dl havregryn eller 1 dl havregryn 1 dl kokosflingor Garnering ca 1/2 dl kokosflingor Gör så här Kärna ur dadlarna. Mixa alltsammans till en slät massa. Rulla till bollar och rulla dem sedan i kokosflingor. Förvara i kyl.