[caption id="attachment_2791" align="alignnone" width="700"] Den här fräscha hallon- och citrontårtan är verkligen lättgjord![/caption] Fräsch hallon- och citrontårta – superenkel att baka 8–10 bitar. 1 tredelad tårtbotten 250 g hallon florsocker Citronkräm 3 dl vispgrädde 200 g naturell philadelphiaost ca ½ dl florsocker finrivet skal av 1 citron 2–3 tsk pressad citron Garnering 250 g hallon 1 dl minimaränger citronzest Gör så här för att baka den lättgjorda hallon- och citrontårtan Mosa hallonen till fyllningen lätt med en gaffel och söta lätt med florsocker. Fördela dem på en av bottnarna. Lägg på nästa botten. Citronkräm: Vispa grädden lätt, tillsätt philadelphiaosten och vispa tills allt blandat sig och blivit en ganska fast kräm. Smaka av med florsocker, finrivet citronskal och lite pressad citronsaft. Bred ett lager av citronkrämen på den andra bottnen och lägg på den tredje bottnen. Täck tårtan med kräm runt om. Garnera med färska hallon, minimaränger och lite citronzest. Se avsnittet här: [YouPlaySinglePlayer video="905,344,202426" ap mute yot yos ] [caption id="attachment_2792" align="alignnone" width="700"] Det var med den här härliga duon, Sandra och Fredrik, som Maud Onnermark lagade den här härliga hallon- och citrontårtan.[/caption] Läs också: Tips och recept: Baka i mikrovågsugnen