[caption id="attachment_2668" align="alignnone" width="700"] I kväll blir det smaker från Thailand i mina kycklingbollar som jag lagar i Go'kväll.[/caption] Om ni undrar varför jag inte skrivit något i bloggen på länge beror det på att jag helt enkelt inte hunnit. Det tar mycket tid att resa fram och tillbaks i Sverige och så tar jobbet mycket tid. Och senaste dagarna är jag ju också igång med min flytt till Malmö. Det tar liksom aldrig slut med packandet. I går åkte jag upp till Umeå för att göra matinslag i Go'kväll som sänds kl 18.45 i kväll. Det blir goda kycklingrätter med smaker från både Sverige och Thailand. Missa inte det. [caption id="attachment_2669" align="alignnone" width="700"] Kycklingbollar i röd currysås serverar jag med jordnöttter, extra chili, färsk koriander och lime.[/caption] Receptet på de goda kycklingbollarna hittar du här. De blir saftiga och goda med en fin smak av ingefära, chili och salladslök. I kväll serverade jag dem med ris och det är så gott med den krämiga såsen. Men när jag testade receptet i helgen serverade jag med risnudlar och blandade nudlarna med såsen och bollarna. Då suger nudlarna upp den goda såsen. Så det är en smaksak, ris eller nudlar passar lika bra. [caption id="attachment_2671" align="alignnone" width="700"] Wallenbergare med kycklingfärs provlagade jag hemma i Stockholm i söndags.[/caption] Jag gör också Wallenbergare med kycklingfärs i kvällens program. I helgen provlagade jag och de blir milda och goda i smaken. Jag kryddar både med vit- och svartpeppar. Färsen blir väldigt lös men om du tittar på programmet så ser du att det är enkelt att forma med vattensköljda händer och lägga dem direkt i stekpannan. Jag gör 8 biffar av 500 g kycklingfärs. Självklart steker jag i smör. Margarin skulle aldrig falla mig in att använda. Finns ingen onödigare produkt tycker jag. Till serverar jag rårröda lingon och potatismos. Receptet på Kycklingwallenbergare hittar du här.