[caption id="attachment_6710" align="alignnone" width="1024"] Kokosflarn fyllda med läcker punschkräm. Foto: Ulrika PousetteEfterfrågat recept på snabbakade krispiga flarnLena en följare på Instagram efterfrågade det här receptet som hon tidigare bakat och nu kunde hon inte hitta receptet. Kul, så blev jag själv påmind om dessa goda kakor som dessutom är superenkla att baka. Du gör de på en kvart. De är otroligt lättbakade jag smälter smöret i en kastrull och rör sedan ihop allt i samma kastrull. Sedan är det bara att klicka ut smeten i små, små klickar och grädda. En kaka som passar mycket bra på julens kakfat också.Med punschkräm blir det lyxkakorDe krispiga flarnen är goda att servera precis som de är till kaffet eller teet. Men de passar också att servera som ett krispigt tillbehör till glass eller andra desserter. Ibland fyller jag dem och då blir det riktiga lyxkakor. Här är de fyllda med en enkel punschkräm. Du kan också prova att hyvla en skiva nougat och lägga mellan. Utan fyllning håller de länge i tättslutande burk i skafferiet. Men de kan också frysas både utan och med fyllning. Men tänk på att det är viktigt att de är väl förpackade så att de inte tar smak av något annat i frysen.GlutenfrittDu kan byta ut vetemjölet mot majsstärkelse eller glutenfri mjölmix så blir kakorna helt glutenfria. Se bara upp om du fyller med nougat, så att den inte innehåller gluten.Krispiga kokosflarn med punschkrämCirka 20 dubbla kakor50 g smör1 dl strösocker1 msk vetemjöl1 tsk bakpulver3 dl kokosflingor1 äggPunschkräm50 g rumsvarmt smör1 dl florsocker1 äggula2 msk punschGör så här1. Sätt ugnen på 175°.2. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt sockret. Blanda mjöl, bakpulver och kokosflingor. Rör ner det i smöret. Rör till sist ner ägget.3. Lägg ca 40 små klickar glest på plåtar med bakplåtspapper.4. Grädda mitt i ugnen ca 7 minuter tills de fått fin färg.5. Punschkräm: Rör smör och socker poröst med elvisp. Tillsätt gulan och därefter punschen droppvis. Vispa samman till en kräm. Bred kräm på hälften av de avsvalnade kakorna och lägg dem dubbla.