[caption id="attachment_3083" align="alignnone" width="700"] Krispiga kokosflarn med punschkräm. Foto:Ulrika Pousette[/caption] Jag är i Stockholm och här är det riktigt gråväder med regn. Perfekt dag för att baka och förbereda inför julen. Vill du ha tips på något riktigt lättbakat så får du här recept på mina goda krispiga kokosflarn. De är så otroligt lätta att göra, du blandar allt i en kastull och klickar sedan bara ut smeten på plåtar med bakplåtspapper. De krispiga flarnen är goda att servera precis som de är till kaffet eller teet. Men de är också mycket goda att servera som ett krispigt tillbehör till glass eller andra desserter. Lyxkakor med fyllning Här har jag gjort de extra lyxiga och fyllt med en punschkräm. Du kan också prova att hyvla nougat och lägga mellan som fyllning. Med fyllning blir det riktiga lyxkakakor. De kan frysas både utan och med fyllning. Tänk bara på att packa dem i tättslutande burkar. Om du inte har fyllt dem går det mycket bra att förvara dem i skafferiet i en tättslutande burk. Lätt att göra dem glutenfria Du kan lätt göra dem glutenfria genom att byta ut vetemjölet mot glutenfri mjölmix. Ha en riktigt fin söndag! Kokosflarn med punschkräm Cirka 20 dubbla kakor 50 g smör 1 dl strösocker 1 msk vetemjöl 1 tsk bakpulver 3 dl kokosflingor 1 ägg Punschkräm 50 g rumsvarmt smör 1 dl florsocker 1 äggula 2 msk punsch Gör så här 1. Sätt ugnen på 175°. 2. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt sockret. Blanda mjöl, bakpulver och kokosflingor. Rör ner det i smöret. Rör till sist ner ägget. 3. Lägg ca 40 små klickar glest på plåtar med bakplåtspapper. 4. Grädda mitt i ugnen ca 7 minuter tills de fått fin färg. 5. Punschkräm: Rör smör och socker poröst med elvisp. Tillsätt gulan och därefter punschen droppvis. Vispa samman till en kräm. Bred kräm på hälften av de avsvalnade kakorna och lägg dem dubbla.