[caption id="attachment_4553" align="alignnone" width="955"] Snabb och supergod jordgubbsglass.[/caption] Snabb variant av jordgubbsglass I dag är det riktigt härligt i Stockholm, temperaturen har stigit väsentligt från den senaste tiden och solen skiner. Jag blir sugen på glass. Med frysta bär och kesella kan du snabbt trolla fram en glass som smakar sommar. Det här är en riktig snabb och supergod glass. Kesella är en naturell kvarg, jag föredrar den med högre fetthalt 10%, jag tycker den magrare varianten är lite för sträv. Du kan givetvis ta vilken du vill. Den passar både som dessert och mellanmål. Den innehåller bara 3 ingredienser och inga konstiga saker och dessutom är den fullproppad med vitaminer, antioxidanter och protein. Söta efter eget tycke och smak. Vill du kan du även tillsätta lite vanilj för jordgubbar och vanilj är en mycket god kombo. Jordgubbsglass på minuten Snabbaste glassen görs du i matberedare med frysta bär och kesella. Se till att ha serveringsglasen eller skålarna kylda. 2–3 portioner 1 paket frysta jordgubbar, 225 g ca 2–3 msk florsocker 1/2 burk naturell kesella (10%) à 250 g Tillbehör ev italienska savoiardokex Gör så här 1.Ställ in glas eller portionsskålar i frysen. Lägg de otinade jordgubbarna och florsockret i en matberedare. Kör sönder bären. Tillsätt kesella, kör bara några sekunder tills allt är blandat. Smaka av om det behövs mer socker. 2. Servera genast i kylda glas eller skålar för den smälter snabbt. Här hittar du recept på en annan liknande glass med fryst mango.