[caption id="11780"] Jordgubbsdessert i glas med knaprigt täcke. Foto:SVT[/caption]Bortglömt receptDet kan aldrig bli för mycket jordgubbar under en sommar. Eller vad tycker ni? Här kommer ett till recept med jordgubbar. Jag glömmer ibland bort mina egna recept och det är roligt när jag blir påmind, som jag blev häromdagen när det här receptet dök upp igen. Jag gjorde det redan 2014 för Go'kväll i SVT!. Det är mycket enkelt att göra och gott förstås. Jag tycker att det är trevligt att servera dessert i glas. Det ser lite extra gott. Jag marinerar bären i lite citruslikör och balsamvinäger och toppar med grädde och ett härligt knaprigt smul. Smulet är enkelt att göra och suveränt till många desserter. Jag brukar även servera det till andra bär med glass eller grädde. Eller bara med glass. Receptet på själva smulet räcker till många desserter. Här hittar du receptet på jordgubbsdesserten med knaprigt smul.Här hittar du recept på cheesecake i glas med jordgubbar.