[caption id="attachment_2702" align="alignnone" width="700"] Carlo Casoni, Muttis chefskock reser världen runt och lagar mat. Här förbereder han gnocchi till Matmagasinets läsare på det italienska eventet i Stockholm.[/caption] I går blev det kärlek till Italien från morgon till kväll. Vad passar bättre på alla hjärtans dag. Det började med pressfrukost med DiLuca och Zeta där de presenterade en helt ny produkt som är bra för hjärtat, en bredbar olivolja med namnet BreOliv, den innehåller inte några konstigheter utan 72% fett från olivolja, fett från sheasmör, vatten och salt. Jag tror det kan bli en riktig succé för det var gott och innehåller nyttiga fettsyror och så är det helt mjölkfritt och med fin konsistens. Men jag återkommer när jag testat det mer än på frukostmackan. På kvällen blev det italienskt event med Matric och Mutti. Carlo Casoni som är Muttis chefskock hade rest till Stockholm för att laga en alla hjärtansdagsmiddag till Matmagasinets läsare. Det blev en riktigt lyckad kväll som började med provning av fyra viner från Sella Mosca på Sardinien, sedan bjöd Carlo på sina röda och läckra rätter med tomat. Här ska ni få recept på hans goda bruschetta med tomat. Så enkelt och fantastiskt gott! Men jag lovar att senare dela med mig med fler av hans recept . Det var så himla gott. Efter alla tomaträtter bjöds en generös buffé av italienska delikatesser. Till slut en fin dessert som även den innehöll tomat och allra sist Limoncello, den goda citronlikören från Sorrentohalvön. Sedan gick alla hem med en välfylld goodiebag och ett leende på läpparna. [caption id="attachment_2703" align="alignnone" width="700"] Rostad surdegslevain med Carlos goda tomatröra.[/caption] Bruschetta med Polpa Mutti 4 portioner 1 burk Polpa Mutti, 400 g 50 g finhackad kapris 50 g finhackade gröna oliver 3 msk jungfruolja 1/2 msk finhackad vitlök ev salt 400 g surdegslevain Till garnering basilikablad parmesanost eller ricotta ev några groddar Gör så här 1. Låt tomaterna rinna av i en sil i några timmar, så att vätskan rinner ur. 2. Mixa det avrunna tomatkrosset med oliver, kapris, basilika, vitlök och oljan. Smaka av om det behövs salt. Kapris och oliver är salta så smaka först. 3. Skiva brödet, rosta eller grilla det. Lägg tomatcarpaccion på brödet och garnera med basilika och hyvlad parmesan eller en klick ricotta. Eventuellt några groddar.