[caption id="attachment_4553" align="alignnone" width="955"] Snabb och supergod jordgubbsglass. Foto: Ulrika Pousette[/caption] Det här är en riktig snabb och supergod glass. Den passar både som dessert och mellanmål. Den innehåller bara 3 ingredienser och inga konstiga saker och dessutom är den fullproppad med vitaminer, antioxidanter och protein. Söta efter eget tycke och smak. Du kan också utesluta sockret, så blir det ännu nyttigare. Vill du kan du även tillsätta lite vanilj för jordgubbar och vanilj är en mycket god kombo. Önskar er alla en skön onsdag från Stockholm där solen skiner idag och det känns hopp om att vårvärmen snart är här. Snabbaste jordgubbsglassen Snabbaste glassen görs du i matberedare med frysta bär och kesella. 2–3 portioner 1 paket frysta jordgubbar, 225 g ca 2 msk florsocker 1/2 burk kesella à 250 g ev italienska savoiardokex Gör så här 1. Lägg de otinade jordgubbarna och florsockret i en matberedare. Kör sönder bären. Tillsätt kesella, kör bara några sekunder tills allt är blandat. Smaka av om det behövs mer socker. 2. Servera genast.