[caption id="attachment_2214" align="alignnone" width="700"] Bönburgare med svamp, picklad lök och paprika- och tomatsås.[/caption] I dag tog jag morgonflyget från Bromma till Umeå som tyvärr var lite försenat, så det blev extra stressigt att hinna med allt inför bandningen. Men som tur var hade jag inte så komplicerade rätter idag. I kväll blir det burgare utan kött i tv-rutan. Det blev succé och det är alltid roligt när man får höra att det här ska jag gå hem och göra och det här var det godaste fiskburgare jag har ätit. Fiskburgaren är så enkel att göra och brukar också uppskattas av barn. Här hittar du receptet på fiskburgaren och kaprismajonnäsen. Bönburgarna är veganska och också enkla att göra och jag köpte färdigkokta bönor och då går det snabbt. Hemligheten med dem är att du bör ha psylliumhusk som bindemedel. Här hittar du recept på bönburgaren. Till dem är det gott med picklad rödlök. Satsen räcker till många men håller sig bra i kyl ett par veckor. Här hittar du recept på picklad rödlök. [caption id="attachment_2216" align="alignnone" width="700"] Fiskburgare med kaprismajonnäs.[/caption]