[caption id="attachment_2411" align="alignnone" width="700"] Receptet på Nutellaparfait kommer från kokboken Lättlagade menyer på 1 timme .[/caption] I helgen har jag varit uppe i Boden och lagat mat i Enter Galleria och signerat min senaste kokbok, Lättlagade menyer på 1 timme. Det blev mycket lyckat och kokböckrna tog till och med slut. Jag lagade en enkel kycklinggryta och två dessserter ur min bok. Funderar du på att laga något gott som avslutning på söndagsmiddagen. Testa det här receptet på Nutellaparfait. Det är så enkelt och gott. Du kan både servera det som en mousse eller frysa in den och då blir det som glass. Jag lovar den gör succé bland både stora och små. Det är gott att toppa med rostade, hackade nötter och hackad mörk choklad eller smält choklad. [caption id="attachment_21664" align="alignnone" width="800"] Nutellaparfait blir som hasselnötsglass men du kan också servera den direkt utan infrysning då blir det som en mousse. Foto: Ulrika Pousette[/caption]